Uforglemmelige minner

Velg en fotograf som har erfaring med bryllupsfoto, og som foreviger dagen på en ektefølt og genuin måte.

De beste bildene

Fredrikstad foto gjør alt vi kan for at det skal være en hyggelig opplevelse og bli fotografert.
Våre brudepar oppdager ofte at latteren sitter løst, og dermed kommer også de beste bildene.

Dagen er deres

Dette er deres dag, og vi er her for å dokumentere de gode øyeblikkene, vårt fokus er kvalitet og service.

Vis oss dine følelser

bryllupsdagen er fylt med latter og masse kjærlighet. Når dere viser oss hvorfor nettopp dere giftet dere, får dere unike bilder som dere kan være stolte av å henge på veggen.

Bilder med høy oppløsning

Alle bilder leveres digitalt med høy oppløsning, slik at du selv kan velge hvor du ønsker å printe minnene dine.

Bilder til sosiale medier

Du får alltid versjoner som er tilpasset Facebook og andre sosiale plattformer

Velg dine bilder

Når dagen er overstått, vil du i løpet av kort tid få ett galleri hvor du kam sitte og velge ut dine bilder og gi kommentarer på hvert enkelt bilde.

En suksesshistorie

Morten Obbink stilte opp på kort varsel som fotograf i vårt bryllup i juli 2017. Vi var uheldige og miste fotografen vi egentlig skulle ha kun 2mnd før den store dagen. Morten er en humoristisk og rolig person som stilte forberedt til møte med oss og hadde mange gode ideer. Han fikk oss til å føle oss trygge på at alt skulle gå etter planen. Morten tok utfordringer på strak arm og ordnet opp uten at vi rakk å uroe oss for noe. På selve dagen la vi nesten ikke merke til at han var tilstede under vielse og middag.

Under fotograferingen på location fikk han oss til å slappe av og ha det gøy. Resultatet ble fantastisk og vi sitter igjen med utrolige flotte bilder fra hele dagen! Vi satt stor pris på at vi fikk tilsendt noen av bildene på mail allerede 2dager etter bryllupet, slik at vi hadde bilder å dele. Som prikken over i’en hadde Morten med et print av et av våre favorittbilder som en overraskelse. Vi kommer definitivt til å ta kontakt igjen neste gang vi trenger fotograf, og anbefaler Fredrikstad foto til alle vi kjenner!

Sandra Christell Balseth

Tilbakemelding fra brudeparet

Morten var fantastisk å forholde seg til, både før, under og etter bryllupsdagen! Vi er veldig fornøyde med bildene, og kan varmt anbefale ham!

Silje Stenmoe-Width

Bryllupspriser - 2018

Hel dag - 24.990,- Inkluderer inntil 10 timers fotografering. Planleggingsmøte i forkant hvor vi planlegger deres fotografering. Noen ganger kan dette gjøres på telefon om det ikke passer med personlig møte. Ubegrenset antall bilder Privat galleri som dere kan se bilder og gjøre utvelgelser.

Halv dag - 17.990,- Inkluderer inntil 6 timers fotografering. Planleggingsmøte i forkant hvor vi planlegger deres fotografering. Noen ganger kan dette gjøres på telefon om det ikke passer med personlig møte. Ubegrenset antall bilder Privat galleri som dere kan se bilder og gjøre utvelgelser.

Vielse og hovedbilder -9.500,- Inkluderer inntil 2,5 timers fotografering. Planleggingsmøte i forkant hvor vi planlegger deres fotografering. Noen ganger kan dette gjøres på telefon om det ikke passer med personlig møte. Ubegrenset antall bilder Privat galleri som dere kan se bilder og gjøre utvelgelser.


Få et uforpliktende tilbud

Ønsker du et tilbud på bryllupsfotografering? Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg så fort vi kan.